Happy Asmara - Podo Karepe (Official Music Video) Tresno Sing Tenanan Nyatane Mung Kelaran

1 Просмотры
Издатель
Official Music Video from Happy Asmara "Podo Karepe"

Songwritter by Fire Amanda
Operator by Radit Fasolla
Mixing & Mastering by New Maska
Videographer by So So Ho Ha
Lighting By Okey Lighting

℗ & © Maska Music Records

Di tinggal Pas Sayang sayange - Mala Agatha :
Pergi Hilang Dan Lupakan - Safira Inema :
Lintrek Asmoro - Safira Inema :
Totonen Atimu - Fire Amanda :
Sayang 11 - Safira Inema :
Sing Tak Sayang Ilang :
Di tinggal Pas Sayang sayange - Irenne ghea :
Ati Sing Liyo - Irene Ghea :
Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Safira Inema :
Sambel Terasi - Safira Inema :
Pengen Nangis Tapi Isin - Safira Inema :
Ojo Goblok Mencinta - Safira Inema : Banyu Moto - Safira Inema :
Sak Ora Orane - Safira Inema :

Subcribe Chanel Maska Record's :
MaskaMusicRecords

Lyric :

Podo Karepe

Mbiyen aku nduwe roso tresno
Nanging saikine uwes bedo
Kowe wes karo wong liyo
Senajan loro tapi ora popo

Wes tak colne lehmu karo kae
Wes tak losne lehmu milih kae
Tak ikhlasne masio loro dewe
Mugo gusti paringi dalane

Seh podo senenge sek podo sayange
Nanging ketutup gengsine
Seh podo karepe
Seh podo butuh e nanging seh gede egone

Reff
Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran kudu trimo kenyataan
Gusti yen pancen iki
Uwes dalane tak trimo karo mesem wae

Ngalio rosoku neng koe

#HappyAsmara
#Tresnosingtenanan
#maska

Instagram :
Twitter : maska_pro01

Email : info@
Website :

Maska Music Record's Youtube is under management of:
, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
Категория
Музыкальное видео
Комментариев нет.