Charly Van Houten - Mandek Nangis (Official Live Music)

7 Просмотры
Издатель
Official Music Live from Charly Van Houten "Mandek Nangis"

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Gopy
Videographer by Standby
℗ & © Maska Music Records

Lokasi : LUV Kitchen & Lounge Kediri

Musisi :
Cak : Deo
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Taufiqul .R

Lupakan Mantan - Mala Agatha :
Kuat Ati - Mala Agatha :
Aku Ikhlas - Safira Inema :
Angin Dalu - Safira Inema :
Ngraji Angin - Lina Shalova :
Ati Sing Liyo - Irenne Ghea :
Sambel Terasi - Safira Inema :
Para Mantan - Mala Aghata :

Lyric :
Mandek Nangis

Banyu moto uwes asat
Krono mikir koe minggat
Banyu moto uwes gugur
Kerono koe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Pingin tak lalekke kenangan ro koe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke koe
Opo sangking gedine katresnanku
Aku kudu iso nglaleke rupane
Supoyo moto iki iso mandek nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati
Dadi saksi koe mblenjani

Reff :
Banyu moto uwes asat
Krono mikir koe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono koe uwes mundur
Marang janjimu ning aku
Mendung ning ati
Dadi saksi koe ninggalke aku

#Charly
#Mandeknangis
#MusicInteractive

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :????
Facebook : -
Instagram : -
Twitter : maska_pro01
Email : info@
Website :

Subscribe :

Music Interactive's Youtube is under management of:
, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
Категория
Музыкальное видео
Комментариев нет.